Menu
Familieliv

Søndagsstilhed

Sikke dog en smuk og stille morgen jeg vågnede op til i dag. Ingen vid eller regn som pisker mod ruden, kun smuk himmel så langt øjet rækker. Skønt.

20120122-082721.jpg

Mens jeg lå under den lune dyne, besluttede jeg at jeg ville bage et par borgenboller. Ikke de sunde med masser af grove økologiske korn i. Nej, bare helt almindelige boller, med helt almindeligt mel, smør og æg i. Nogen gange er det altså dejligt med sådan en friskbagt hvid bolle med tandsmør og i dag har jeg lyst. Efter et forfriskende bad, flækkede jeg dejen sammen og nu står de på pladen og hæver. Inden længe smider jeg dem i den lune ovn og så er der serveret. Umm og godmorgen siger jeg bare. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    22. januar 2012 at 10:05