Svinet sveder

22. januar 2012

.. og med god grund, for der er en kende varmt derinde. Men på et tidspunkt er jeg klar til at sætte tænder i det og Gud hvor jeg glæder mig, for her dufter allerede ret så godt. 🙂

20120122-152921.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply RAV OG KRAT 22. januar 2012 at 17:31

  Svinet…haha. Vi fik også chili con carne med svin og knoldselleri i går. Den var fra min nye kogebog. Mums! siger jeg bare..Held og lykke med svinet ;-D

  • Reply Catarina 22. januar 2012 at 19:14

   @Gitte – Svinet blev skønt og saftigt og super sprødt uden på, så familien knasede sværene lystigt i sig. 🙂

 • Reply Botte 22. januar 2012 at 19:54

  åhhhhh, er det med hele svineriet, så kommer jeg om 3 timer 🙂
  Elsker flæskesteg.

  • Reply Catarina 23. januar 2012 at 07:28

   @Botte – Det var med hele svineriet og jeg siger dig det smagte. 🙂

 • Reply Susanne 23. januar 2012 at 19:20

  Mums hvor ser det lækkert ud, svinet 🙂

  • Reply Catarina 23. januar 2012 at 20:16

   @Susanne – det var så lækkert og vi spiste mere en vi havde godt af. 😉

 • Reply Louise 24. januar 2012 at 00:38

  ja der er mange måder at lave det på 🙂 Hos os er det med laurbærblade, løg og gulerødder i vandet 🙂 – Nå ja – fordi jeg har en farbror, som er uddannet kok, så har jeg tidligt lært, hvordan man ridser en steg – både på den ene og anden måde – så det er ikke helt ringe 🙂 (Og sovsen er et kapitel for sig :))

  Vi har stadig to stege til at ligge fra før jul i fryseren…. Så vi kender godt til det dér med at spise mere, end det man har godt af – håber I havde en god aften

  • Reply Catarina 24. januar 2012 at 06:31

   @Louise – jeg lærte osse hvordan sådan en steg skal laves, da jeg var i restaurantionsbranchens og der er sikker osse mange måder at lave den på der. Men når bare sværen bliver sprød hver gang, så er jeg glad. 🙂

   Vi får aldrig flæskesteg til jul, så den blev nydt. 🙂

  Leave a Reply