Svinet sveder

22. januar 2012

.. og med god grund, for der er en kende varmt derinde. Men på et tidspunkt er jeg klar til at sætte tænder i det og Gud hvor jeg glæder mig, for her dufter allerede ret så godt. 🙂

20120122-152921.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply RAV OG KRAT 22. januar 2012 at 17:31

  Svinet…haha. Vi fik også chili con carne med svin og knoldselleri i går. Den var fra min nye kogebog. Mums! siger jeg bare..Held og lykke med svinet ;-D

  • Reply Catarina 22. januar 2012 at 19:14

   @Gitte – Svinet blev skønt og saftigt og super sprødt uden på, så familien knasede sværene lystigt i sig. 🙂

 • Reply Botte 22. januar 2012 at 19:54

  åhhhhh, er det med hele svineriet, så kommer jeg om 3 timer 🙂
  Elsker flæskesteg.

  • Reply Catarina 23. januar 2012 at 07:28

   @Botte – Det var med hele svineriet og jeg siger dig det smagte. 🙂

 • Reply Susanne 23. januar 2012 at 19:20

  Mums hvor ser det lækkert ud, svinet 🙂

  • Reply Catarina 23. januar 2012 at 20:16

   @Susanne – det var så lækkert og vi spiste mere en vi havde godt af. 😉

 • Reply Louise 24. januar 2012 at 00:38

  ja der er mange måder at lave det på 🙂 Hos os er det med laurbærblade, løg og gulerødder i vandet 🙂 – Nå ja – fordi jeg har en farbror, som er uddannet kok, så har jeg tidligt lært, hvordan man ridser en steg – både på den ene og anden måde – så det er ikke helt ringe 🙂 (Og sovsen er et kapitel for sig :))

  Vi har stadig to stege til at ligge fra før jul i fryseren…. Så vi kender godt til det dér med at spise mere, end det man har godt af – håber I havde en god aften

  • Reply Catarina 24. januar 2012 at 06:31

   @Louise – jeg lærte osse hvordan sådan en steg skal laves, da jeg var i restaurantionsbranchens og der er sikker osse mange måder at lave den på der. Men når bare sværen bliver sprød hver gang, så er jeg glad. 🙂

   Vi får aldrig flæskesteg til jul, så den blev nydt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar