Menu
Hverdagen

Jeg vil med

For filan hvor ville jeg gerne sidde i toget som mine forældre sidder i nu. De er på vej til Kastrup, hvor de ved middagstid skal med flyet til Bankok og videre derfra, til Hanoi i Vietnam. I vietnam venter lidt mere end en uge på dem inden de fortsætter til Cambodia for til slut, at slutte af i Hua Hin i Thailand. De er vilde med Asien og jeg ønsker den en skøn skøn ferie.

Jeg gad godt forlade kolde Danmark og gense østens dejlige lune, nyde den fantastisk natur, kultur og deres smagfulde mad. Bare det var mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    26. januar 2012 at 16:31