Jeg vil med

26. januar 2012

For filan hvor ville jeg gerne sidde i toget som mine forældre sidder i nu. De er på vej til Kastrup, hvor de ved middagstid skal med flyet til Bankok og videre derfra, til Hanoi i Vietnam. I vietnam venter lidt mere end en uge på dem inden de fortsætter til Cambodia for til slut, at slutte af i Hua Hin i Thailand. De er vilde med Asien og jeg ønsker den en skøn skøn ferie.

Jeg gad godt forlade kolde Danmark og gense østens dejlige lune, nyde den fantastisk natur, kultur og deres smagfulde mad. Bare det var mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply svit 26. januar 2012 at 10:10

  Oss mig!

  • Reply Catarina 26. januar 2012 at 16:31

   @Svit – tror der er mange der gerne vil have lidt varme og sol. :d

 • Reply FruE 26. januar 2012 at 14:20

  Sikke en rejse de skal ud på. Forstår godt, at du vil med.

  • Reply Catarina 26. januar 2012 at 16:33

   @FruE – ja, det er noget af et eventyr de skal på. Men de kender det, for det var næsten samme rejse de var på for nøjagtig et år siden og sikke en på opleveren de fik og de blev forelskede i Asien. 🙂

  Skriv en kommentar