Menu
Hverdagen

Startede modsat

Dagen startede for både Lone og jeg i det sydlige Odense, nemlig hos TDC Erhverv. Vi havde i forbindelse med vore flytning fra fastnettelefoner til iPhones, fået nogle hunde dyre og super gode headsæt. Eller det var hvad TDC sagde de var, gode altså. Det viste sig dog ret hurtigt at vores kunder ikke kunne høre os særligt godt og mente vi ligesom talte under vand. Ikke godt.

I dag havde de så fundet ud af at der var to forskellige head-sæt, som virkede bedre til vores formål end de andre og dem skulle vi prøve. Fantastisk, de er bedre og så til under det have af hvad de andre kostede.

Det er skisme dejligt at have et head-sæt på, som man ved at kunder og leverandøre kan høre os i. 🙂

0

2 kommentar

 • Helle K.
  31. januar 2012 at 14:18

  Jo hvis I vil sælge noget, så er det nok en fordel 😉 God fornøjelse med dem.

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2012 at 18:29

   @Helle K. Sælge gær vi ikke, vi er de søde stemmer på kontoret, som klare alt det sælgerne ikke klare. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar