Startede modsat

31. januar 2012

Dagen startede for både Lone og jeg i det sydlige Odense, nemlig hos TDC Erhverv. Vi havde i forbindelse med vore flytning fra fastnettelefoner til iPhones, fået nogle hunde dyre og super gode headsæt. Eller det var hvad TDC sagde de var, gode altså. Det viste sig dog ret hurtigt at vores kunder ikke kunne høre os særligt godt og mente vi ligesom talte under vand. Ikke godt.

I dag havde de så fundet ud af at der var to forskellige head-sæt, som virkede bedre til vores formål end de andre og dem skulle vi prøve. Fantastisk, de er bedre og så til under det have af hvad de andre kostede.

Det er skisme dejligt at have et head-sæt på, som man ved at kunder og leverandøre kan høre os i. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 31. januar 2012 at 14:18

  Jo hvis I vil sælge noget, så er det nok en fordel 😉 God fornøjelse med dem.

  • Reply Catarina 31. januar 2012 at 18:29

   @Helle K. Sælge gær vi ikke, vi er de søde stemmer på kontoret, som klare alt det sælgerne ikke klare. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.