Menu
Teknologi

Den første måned er gået

20120201-030659.jpgDen første januar i år begyndte jeg jo på et lille fotoprojekt og jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule spændt på, om jeg nu overhoved kunne klare én måned og hvornår jeg ville glemme en dag. Nu er den første måned gået og jeg har endnu ikke misset én dag. Ret fedt faktisk. Men…. der er ligesom 11 måneder endnu og dermed 335 dage tilbage af året, så der kan nå at ske meget. 🙂

Hvis jeg lige skal opsumere den første måned, så kan jeg se, at jeg har taget 7 billeder med mobilen og resten men det store kamera. Jeg har altså slet ikke brugt mit kompaktkamera endnu, men det kommer helt sikkert. Fem af billederne er taget i det fri, resten er taget indenfor og 26 af de 31 billeder, er taget på matriklen her. Det er tankevækkende hvor mange motiver der faktisk er på det lille stykke jord her, og når krible-krable-tiden kommer, er der helt sikkert flere.

2 kommentar

  • Catarina
    1. februar 2012 at 19:04