Den første måned er gået

20120201-030659.jpgDen første januar i år begyndte jeg jo på et lille fotoprojekt og jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule spændt på, om jeg nu overhoved kunne klare én måned og hvornår jeg ville glemme en dag. Nu er den første måned gået og jeg har endnu ikke misset én dag. Ret fedt faktisk. Men…. der er ligesom 11 måneder endnu og dermed 335 dage tilbage af året, så der kan nå at ske meget. 🙂

Hvis jeg lige skal opsumere den første måned, så kan jeg se, at jeg har taget 7 billeder med mobilen og resten men det store kamera. Jeg har altså slet ikke brugt mit kompaktkamera endnu, men det kommer helt sikkert. Fem af billederne er taget i det fri, resten er taget indenfor og 26 af de 31 billeder, er taget på matriklen her. Det er tankevækkende hvor mange motiver der faktisk er på det lille stykke jord her, og når krible-krable-tiden kommer, er der helt sikkert flere.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Den første måned er gået”

  • Ja, tænk så gik den første måned – og vi er her endnu og fortsætter.
    Jeg prøvede sidste år men da opgav jeg allerede efter en uge, men denne gang har jeg stadig modet til at fortsætte.

    Du tager nogle super skønne billeder.

    • @Marianne Sa – jeps vi fortsætter og jeg håber at jeg kan holde året ud, selvom det bliver svært i sommerferien, da vi ikke altid er steder hvor der er netforbindelse. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.