Menu
Familieliv

Når katte er ude så danser musene på bordet

Søren er ikke hjemme før senere og da Sønnike og jeg havde et par ting der skulle ordnes, bl.a. et pasbillede til det kommende kørekort, blev aftensmaden af den lette slags, nemlig sushi. Det passede mig fint, for jeg har en smule betændelse et sted i kroppen som gør lidt nas, så helt oplagt er jeg ikke.

20120201-185902.jpg 20120201-185913.jpg

Sønnike klagede ikke og det gjorde jeg heller ikke. Smagfuldt, blødt, sprødt, frisk og mættende. We love sushi. 🙂

4 kommentar

 • Frøken Lyngsø
  1. februar 2012 at 19:39

  Mums! Jeg elsker sushi – det er friskt, nemt og lækkert, for ikke at nævne dejlig sundt! Når vi spiser sushi foregår det i bogstaveligste forstand når kattene er ude, de synes nemlig også at det der rå fisk smager fantastisk!

  Reply
  • Catarina
   2. februar 2012 at 12:31

   @Frøken Lyngsø – uha jeg kan levende forestille mig at jeres katte er vilde med sushi, men en ligt dyr katte mad.

   Søren bryder sig ikke om sushi, så vi benytter os af chancen når han ikke er hjemme. 🙂

   Reply
 • Torben schmidt
  2. februar 2012 at 11:27

  Jeg syntes du er en god mor Catarina. Fisk er sundt og smager godt. Kan godt forstå at sønnike ikke klager 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. februar 2012 at 12:32

   @Torben Schmidt – Det er nemlig sundt og fisk er faktisk osse en af hofretterne. 🙂

   Søren bryder sig ikke så meget om fisk i almindelighed, så vi benytter os af chancen når han ikke er hjemme. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar