Når katte er ude så danser musene på bordet

Søren er ikke hjemme før senere og da Sønnike og jeg havde et par ting der skulle ordnes, bl.a. et pasbillede til det kommende kørekort, blev aftensmaden af den lette slags, nemlig sushi. Det passede mig fint, for jeg har en smule betændelse et sted i kroppen som gør lidt nas, så helt oplagt er jeg ikke.

20120201-185902.jpg 20120201-185913.jpg

Sønnike klagede ikke og det gjorde jeg heller ikke. Smagfuldt, blødt, sprødt, frisk og mættende. We love sushi. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Når katte er ude så danser musene på bordet”

 • Mums! Jeg elsker sushi – det er friskt, nemt og lækkert, for ikke at nævne dejlig sundt! Når vi spiser sushi foregår det i bogstaveligste forstand når kattene er ude, de synes nemlig også at det der rå fisk smager fantastisk!

  • @Frøken Lyngsø – uha jeg kan levende forestille mig at jeres katte er vilde med sushi, men en ligt dyr katte mad.

   Søren bryder sig ikke om sushi, så vi benytter os af chancen når han ikke er hjemme. 🙂

 • Jeg syntes du er en god mor Catarina. Fisk er sundt og smager godt. Kan godt forstå at sønnike ikke klager 🙂

  • @Torben Schmidt – Det er nemlig sundt og fisk er faktisk osse en af hofretterne. 🙂

   Søren bryder sig ikke så meget om fisk i almindelighed, så vi benytter os af chancen når han ikke er hjemme. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.