Menu
Hverdagslivet...

En kold start

20120202-161209.jpg

Morgen bød på masser af frostgrader og en bil der lige skulle bruges lidt mere tid på en vanligt. Og turen til jobbet, blev også kørt stille og roligt, der er ingen grund til andet. Arbejdsdagen har været god og produktiv uden afbrydelser og jeg kan nu sige at jeg har weekend. Ikke dårligt. Og hvis bare betændelsen vil være på retur i morgen inden de professionelle skal have lov til at afgive dom, så er jeg glad. Men jeg tror det ikke, for det er ikke blevet bedre i løbet af dagen.

Nu vil jeg lave mig en god kop varm og stærk te, og nyde at der stadig er masser af lys derude i verdenen som i dag er iblandet mange dansede snefnug. Godt at husene er hule og lune, siger jeg bare. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • FruE
  2. februar 2012 at 18:50

  Ja, det var en kold morgen. Ældste brugte og lidt ekstra tid på bilen i morges.

  Håber ikke det der betændelse er noget alvorligt. God fridag og weekend 🙂

  SVAR
  • Catarina
   4. februar 2012 at 08:17

   @FruE – I disse dage, bruges der ekstra tid derude, men heldigvis er det endnu ikke så slemt. 🙂

   SVAR
 • Therese
  2. februar 2012 at 20:44

  I nat vil jeg være ekstra glad for at ligge i min seng, under en varm dyne. Det skulle blive virkelig koldt ! 🙂 God nat, til dig, søde 🙂

  SVAR
  • Catarina
   4. februar 2012 at 08:18

   @Therese – Det har været nogle kolde nætter, men så er det godt at vi har dejlige hule huse med indlagt varme. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar