Feriedag forude

2. februar 2012

Jeg har valgt, at jeg snupper en feriedag i morgen fredag, dels fordi der pt. er tid til det og jeg har en del dage endnu, men også fordi jeg lige vil have en professionel til at se på den betændelse, der buler ud og gør at jeg er temmelig øm og ikke er helt på toppen. Jeg tror nemlig ikke, den er helt “én af den slags betændelser” der kan klares med hjemmets midler. 🙁
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 2. februar 2012 at 13:47

    God feriedag i morgen 🙂 og så håber jeg, at der kan gøres noget ved den betændelse…

    • Reply Catarina 2. februar 2012 at 16:17

      @Helle K. – Det håber jeg osse, for det gør ret nas. 😉

    Skriv en kommentar