Feriedag forude

2. februar 2012

Jeg har valgt, at jeg snupper en feriedag i morgen fredag, dels fordi der pt. er tid til det og jeg har en del dage endnu, men også fordi jeg lige vil have en professionel til at se på den betændelse, der buler ud og gør at jeg er temmelig øm og ikke er helt på toppen. Jeg tror nemlig ikke, den er helt “én af den slags betændelser” der kan klares med hjemmets midler. 🙁
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 2. februar 2012 at 13:47

    God feriedag i morgen 🙂 og så håber jeg, at der kan gøres noget ved den betændelse…

    • Reply Catarina 2. februar 2012 at 16:17

      @Helle K. – Det håber jeg osse, for det gør ret nas. 😉

    Skriv gerne en kommentar