Dejlig opringning

4. februar 2012

Har lige talt med min mor og far som nettop er ankommet til Cambodia hvor der lige kl. 17 lokaltid er 37°, wauw det gad jeg godt der var her. Men det er der jo yderst sjældent i Danmark. Dejligt at høre at indtil nu har en pragtfuld ferie og at de stadig har 1½ uge tilbage af deres ferie. På onsdag tager de nemlig en uge til Hua Hin i Thailand og den uge de har der, er ekstra og byder mest på afslapning inden de kommer hjem igen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar