Dejlig opringning

4. februar 2012

Har lige talt med min mor og far som nettop er ankommet til Cambodia hvor der lige kl. 17 lokaltid er 37°, wauw det gad jeg godt der var her. Men det er der jo yderst sjældent i Danmark. Dejligt at høre at indtil nu har en pragtfuld ferie og at de stadig har 1½ uge tilbage af deres ferie. På onsdag tager de nemlig en uge til Hua Hin i Thailand og den uge de har der, er ekstra og byder mest på afslapning inden de kommer hjem igen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.