Dejlig opringning

4. februar 2012

Har lige talt med min mor og far som nettop er ankommet til Cambodia hvor der lige kl. 17 lokaltid er 37°, wauw det gad jeg godt der var her. Men det er der jo yderst sjældent i Danmark. Dejligt at høre at indtil nu har en pragtfuld ferie og at de stadig har 1½ uge tilbage af deres ferie. På onsdag tager de nemlig en uge til Hua Hin i Thailand og den uge de har der, er ekstra og byder mest på afslapning inden de kommer hjem igen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar