Hipstamatic

For noget tid siden download jeg Hipatamatic, en kamera app, til min telefon. Jeg var ikke helt dus med den i starten, men jeg skal da lige love for at det har ændret sig. Jeg er nu ret vild med det look, som de forskellige linser og kameraruller giver billederne.

Her nedenfor kan du se et par af billederne og de forskellige look som man får ud af Hipstamatic.

20120205-180113.jpg

20120205-180124.jpg

Der er mange forskellige linser og kameraruller til rådighed og jeg har endnu ikke helt fået udforsket dem alle, men det kommer nok med tiden.

Jeg har lavet en widget i sidebaren som viser de seneste billeder og der kommer flere til. Hvis du har lyst til at se dem alle, kan du se dem her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Hipstamatic”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.