Tidligt i kanen

6. februar 2012

20120206-193027.jpg

Jeg synes jeg er en smule mere træt i dag, end ellers. Det er eller ikke fordi det har skårtet på smukt vejr i dag og dejligt solskin. Arbejdsopgaverne har heller ikke været udfordrende. Måske jeg bare, osse her, skal lytte til kroppen og smutte tidligt i seng sammen med en af mine mange bøger. Det tror jeg, for en hængecat er heller ikke hyggelig. 🙂

Nogle dage trænger jeg åbenbart bare til at ligge på langs, og det gøres bedst i min seng.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Per 6. februar 2012 at 21:08

  Så nyd du den på langs … mens vi andre nyder Rødhalsen 🙂

  • Reply Catarina 7. februar 2012 at 07:09

   @Per – Det var rart bare at ligge og læse i laaang tid. 🙂

 • Reply Therese 6. februar 2012 at 22:14

  Sov sødt 🙂

  • Reply Catarina 7. februar 2012 at 07:09

   @Therese – uha, det gjorde jeg. 🙂

  Skriv gerne en kommentar