Menu
Hverdagen

En af de dage

20120207-183120.jpg

Lige så dejlig og frisk dagen og arbejdsdagen startede, lige så træls sluttede den. En lille time inden jeg skulle ud og nyde det gode vejr, startede en snigende hovedpine og selvom der røg et par ekstra glas vand ned, blev den bare mere insisterende. Da jeg ankom herhjemme, var der ikke andet for, end at gå ind og liggen små 2 timer. Nu efter et par af “de små hvide” og et hvil, er jeg ved at være på toppen igen. Men en smule træls at spilde en smuk eftermiddag med lukkede øjne.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    7. februar 2012 at 19:49