En af de dage

7. februar 2012

20120207-183120.jpg

Lige så dejlig og frisk dagen og arbejdsdagen startede, lige så træls sluttede den. En lille time inden jeg skulle ud og nyde det gode vejr, startede en snigende hovedpine og selvom der røg et par ekstra glas vand ned, blev den bare mere insisterende. Da jeg ankom herhjemme, var der ikke andet for, end at gå ind og liggen små 2 timer. Nu efter et par af “de små hvide” og et hvil, er jeg ved at være på toppen igen. Men en smule træls at spilde en smuk eftermiddag med lukkede øjne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 7. februar 2012 at 19:24

  Øv da – godt søvnen hjalp 🙂 Jeg har også været nødt til at ty til glasset med de små hvide i den seneste tid – jeg spiser ellers aldrig piller – ud over de livsnødvendige og daglige piller – men bihulerne gør ondt. Nu håber jeg på plusgrader og foråret lige om hjørnet, så vi kan blive helt friske igen.

  • Reply Catarina 7. februar 2012 at 19:49

   @Helle K. – jeg er heller ikke meget for at ty til piller, men noglegange er det bare nødvendigt, og det kunne jeg mærke var i dag. Jeg håber også snart at kulden vil finde andre breddegrader sådan at foråret kan indfinde sig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.