Menu
Hverdagslivet...

Nogle gange er jeg åbenbaret bare for ærlig

Nå men jeg er altså en af de personer, der spiller med åbne kort og jeg mener, at de mennesker man møder på vej op, skal man opføre sig ordentligt overfor, for måske du en dag er på vej den anden vej og vil så gerne behandles ordentligt. Sådan forholdere jeg mig osse over for mine leverandøren og den måde arbejder jeg bedst på. Men men men, andre mener desværre ikke altid, at det er sådan jeg skal arbejde og agere over for mine leventrandøre. Sådan vil og kan jeg altså ikke arbejde! Så lige nu er jeg ret så gal, så en tur i det fri er vist på sin plads!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • FruE
  8. februar 2012 at 17:03

  Jeg forstår vist ikke helt. Hvem synes du skal gøre det anderledes og hvordan skal du ellers behandle leverandørerne end med ærlighed og respkt?

  Håber humøret er lidt bedre nu 🙂

  SVAR
  • Catarina
   8. februar 2012 at 18:14

   @FruE – tja, jeg skulle åbenbart bare havde lade være med at åbne munden og lade som ingen ting (du får historien en dag vi ses)

   Og sådan arbejder jeg ikke. Jeg vil nemlig gerne kunne se folk i øjnene igen en anden gang.

   Humøret er bedre, men jeg fortsætter arbejdet på min måde, om det så koster i sidste ende. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar