Menu
Teknologi

Fotografens håndbog

Engang i sidste uge spurgte min foto- og bloggerven Jakob Kjøller, om jeg ville gennemlæse og konnentere en fotobog han have skrevet. Jeg blev varm helt ned i maven, for tænk at han spurgte mig. Wauv hvilken ære. Jeg læste bogen igennem nogle gange og vente tilbage til Jakob Kjøller. Han har skrevet en rigtig god fotobog, som er super let at forstå, også for nybegynderen.

Nu er bogen endelig udkommet som eBog (PDF) og alle som har et DSLR (Digitalt spejlrefleks kamera), men ikke rigtig bruger de indstillinger der er til rådighed, eller ikke helt er tryk ved alle de funktioner det indeholder, kan roligt kaste sig over bogen. Der ud over er bogen også et fint “brush up” for den øvede bruger.

Bogen er ikke bare en bog som slutter med sidste side, Jakob Kjøller skriver nemlig sådan;

Jeg har prøvet at lave en bog med et alternativt udgangspunkt. Det er en dynamisk størrelse, der vil blive opdateret løbende. Har du købt bogen, kan du altid få den nyeste version.

Bestil dit eget eksemplar af bogen her. Og hvis du bestiller den inden udgangen af februar, får du den til kun 99,- 🙂

Godt gået Jakob Kjøller.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • susanne
  9. februar 2012 at 14:43

  Den vil jeg se nærmere på, så jeg ikke behøver forstyrre vildt fremmede mennesker med min spørgsmål omkring kameraet….

  Reply
  • Catarina
   9. februar 2012 at 17:25

   @Susanne – den er super og jeg kan forestille mig at Jakob kommer langt omkring i de næste udgivelser. Virkelig værd at gå efter. 🙂

   Jeg synes altid det er hyggeligt når folk stiller mig spørgsmål og hilser dem altid velkommen. 😉

   Reply
 • FruE
  9. februar 2012 at 19:46

  Den må jeg vist kigge nærmere på, jeg jeg jo har sådan et farlig fint kamera liggende som jeg ikke aner hvodan jeg får mest ud af. Tak for tip 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. februar 2012 at 21:04

   @FruE – synes jeg du skulle, den er virkelig rigtig lækker. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar