Menu
Teknologi

Fotografens håndbog

Engang i sidste uge spurgte min foto- og bloggerven Jakob Kjøller, om jeg ville gennemlæse og konnentere en fotobog han have skrevet. Jeg blev varm helt ned i maven, for tænk at han spurgte mig. Wauv hvilken ære. Jeg læste bogen igennem nogle gange og vente tilbage til Jakob Kjøller. Han har skrevet en rigtig god fotobog, som er super let at forstå, også for nybegynderen.

Nu er bogen endelig udkommet som eBog (PDF) og alle som har et DSLR (Digitalt spejlrefleks kamera), men ikke rigtig bruger de indstillinger der er til rådighed, eller ikke helt er tryk ved alle de funktioner det indeholder, kan roligt kaste sig over bogen. Der ud over er bogen også et fint “brush up” for den øvede bruger.

Bogen er ikke bare en bog som slutter med sidste side, Jakob Kjøller skriver nemlig sådan;

Jeg har prøvet at lave en bog med et alternativt udgangspunkt. Det er en dynamisk størrelse, der vil blive opdateret løbende. Har du købt bogen, kan du altid få den nyeste version.

Bestil dit eget eksemplar af bogen her. Og hvis du bestiller den inden udgangen af februar, får du den til kun 99,- 🙂

Godt gået Jakob Kjøller.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    9. februar 2012 at 17:25