InDesign og Radiohead

9. februar 2012

Noget af eftermiddagen er brugt på at få nogle annoncer gjort færdig i InDesig og da telefonerhen har været stille, har mit headset i stedet være fyldt med dejlig musik fra Radiohead, som har lagt hele deres koncert fra BBC-programmet From The Basement op på YouTube. 1 times skøn musik som vel og mærket er til at arbejede til. 🙂

Nu er arbejdsdagen ved at være til enden og det samme er mine annoncer. Skønt når alt bare klinger godt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 9. februar 2012 at 21:29

  Jeg har prøvet at arbejde med inDesign, men det var svært at gå til – synes jeg – jeg blev kastet ud i at rette og ændre lokalplaner, uden kendskab til programmet, det er meget anderledes, end de programmer jeg var vant til, men det er vist toppen til den slags annoncer o.lign.
  Musikken kender jeg slet ikke, og jeg orker ikke lige høre musik – jeg vil i seng 😉 så det må jeg have til gode.
  Go’nat.

  • Reply Catarina 10. februar 2012 at 06:52

   @Helle K. – Jeg er også selvtægt og synes faktisk det er rimeligt let at gå til, men det er nok fordi de opgaver (annoncer, kataloget ect.) jeg laver ikke er så komplicerede. 🙂

   Du skulle lytte til musikken her, en dag du har tid, skøn musik. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 9. februar 2012 at 22:20

  Jeg er vild med Radiohead Catarina, de er bare for fede, dejlig musik at lytte til.
  I kærlige tanker, god Torsdag aften.

  • Reply Catarina 10. februar 2012 at 06:53

   @Michael – Det er nemlig godt og lækkert at lytte til.

   God fredag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.