Menu
Dagligdagen / Teknologi

InDesign og Radiohead

Noget af eftermiddagen er brugt på at få nogle annoncer gjort færdig i InDesig og da telefonerhen har været stille, har mit headset i stedet være fyldt med dejlig musik fra Radiohead, som har lagt hele deres koncert fra BBC-programmet From The Basement op på YouTube. 1 times skøn musik som vel og mærket er til at arbejede til. 🙂

Nu er arbejdsdagen ved at være til enden og det samme er mine annoncer. Skønt når alt bare klinger godt. 🙂

0

4 kommentar

 • Helle K.
  9. februar 2012 at 21:29

  Jeg har prøvet at arbejde med inDesign, men det var svært at gå til – synes jeg – jeg blev kastet ud i at rette og ændre lokalplaner, uden kendskab til programmet, det er meget anderledes, end de programmer jeg var vant til, men det er vist toppen til den slags annoncer o.lign.
  Musikken kender jeg slet ikke, og jeg orker ikke lige høre musik – jeg vil i seng 😉 så det må jeg have til gode.
  Go’nat.

  Reply
  • Catarina
   10. februar 2012 at 06:52

   @Helle K. – Jeg er også selvtægt og synes faktisk det er rimeligt let at gå til, men det er nok fordi de opgaver (annoncer, kataloget ect.) jeg laver ikke er så komplicerede. 🙂

   Du skulle lytte til musikken her, en dag du har tid, skøn musik. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  9. februar 2012 at 22:20

  Jeg er vild med Radiohead Catarina, de er bare for fede, dejlig musik at lytte til.
  I kærlige tanker, god Torsdag aften.

  Reply
  • Catarina
   10. februar 2012 at 06:53

   @Michael – Det er nemlig godt og lækkert at lytte til.

   God fredag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar