Menu
Strøtanker...

Så langt så godt

20120209-073418.jpg

Dagen er startet med sol i det fjerne, så jeg håber at den holder hele dagen. Det er allerede blevet torsdag og lige om lidt er det atter weekend. I høre ikke mig klage.

Dagen byder på en masse af det dejlige arbejde og det i selskab med Lone. I dag, er vi det meste af dagen nemlig kun hende og jeg på kontoret (bossen er ude og undervise), og når vi har sådanne dage, så flyder alt bare en smule lettere og inden vi får set os om, er arbejdsdagen slut og den korte fredag vinker forude.

Må du få en dejlig lys torsdag.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar