Så langt så godt

20120209-073418.jpg

Dagen er startet med sol i det fjerne, så jeg håber at den holder hele dagen. Det er allerede blevet torsdag og lige om lidt er det atter weekend. I høre ikke mig klage.

Dagen byder på en masse af det dejlige arbejde og det i selskab med Lone. I dag, er vi det meste af dagen nemlig kun hende og jeg på kontoret (bossen er ude og undervise), og når vi har sådanne dage, så flyder alt bare en smule lettere og inden vi får set os om, er arbejdsdagen slut og den korte fredag vinker forude.

Må du få en dejlig lys torsdag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.