Så kom dagen

10. februar 2012

20120210-072858.jpg

Ja, det er altså “bare” fredagen, men den er ventet med glæde. En smule dejligt arbejde byder dagen mig, derefter står den på hygge med en af fantasterne (udtrykket er lånt af en anden super fantast, nemlig hende her), det glæder jeg mig til.

Derefter står den på solid hygge med dem herhjemme, slet ikke nogen dårlig fredag, siger jeg bare. 🙂

Må din fredag blive af den skønne slags.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 10. februar 2012 at 08:57

  God fornøjelse og god fredag – jeg vil hygge mig med bihuler og øre som stadig driller – øv 🙁

  • Reply Catarina 10. februar 2012 at 10:10

   @Helle K. – Aii, er du endnu ikke over det. det har da stået på i lang tid. God bedring ven og så håber jeg du snart er på toppen igen. Klem. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.