Skøn start på arbejdsdagen

Bunkerne på mit skrivebord er efterhånden svundet ind til noget der minder om ingenting. Det er bestemt ikke noget jeg er ked af, for nogle gange kan sådanne bunker godt få hjertet til at slå lidt hurtigere end tilsigtet.

Jeg vil nyde dagen og ser frem til en dejlig kort arbejdsuge, ikke fordi skolerne holder ferie her på Fyn, det er nemlig først i næste uge, men mere fordi jeg stadig har en masse feriedage som skal bruges.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Skøn start på arbejdsdagen”

    • @Torben – Jeg prøver hele tiden at holde det “pænt” da jeg eller godt kan miste overblikket, så bunkerne er inddelt og organiseret i mindre mapper med labels på. 🙂

  • Det tror jeg du har ret i Catarina. Men jeg tror også det vil fungerer bedre for mig med et overskueligt skrivebord. Hvor man ved hvor tingene er. Så du har inspireret mig til at rydde op 🙂

    • @Torben – Dejligt jeg kunne inspirere.

      Mit bord kan godt rode i løbet af dagen, men når jeg går hjem, er alt ryddet og sorteret op. Så er jeg klar til den næste dag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.