Skøn start på arbejdsdagen

13. februar 2012

Bunkerne på mit skrivebord er efterhånden svundet ind til noget der minder om ingenting. Det er bestemt ikke noget jeg er ked af, for nogle gange kan sådanne bunker godt få hjertet til at slå lidt hurtigere end tilsigtet.

Jeg vil nyde dagen og ser frem til en dejlig kort arbejdsuge, ikke fordi skolerne holder ferie her på Fyn, det er nemlig først i næste uge, men mere fordi jeg stadig har en masse feriedage som skal bruges.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Torben Schmidt 14. februar 2012 at 09:08

  Hvor har du altså et pænt og rydeligt skrivebord Catarina. Det står i skærende kontrast til mit og jeg prøver ellers at holde orden. Det lykkedes bare ikke ret tit 🙂

  • Reply Catarina 14. februar 2012 at 18:18

   @Torben – Jeg prøver hele tiden at holde det “pænt” da jeg eller godt kan miste overblikket, så bunkerne er inddelt og organiseret i mindre mapper med labels på. 🙂

 • Reply Torben schmidt 14. februar 2012 at 22:54

  Det kunne være man skulle prøve det engang 🙂

  • Reply Catarina 15. februar 2012 at 06:27

   @Torben – For mig fungere det, men jeg tror, at man skal finde det d fungere for én selv. 🙂

 • Reply Torben schmidt 15. februar 2012 at 18:49

  Det tror jeg du har ret i Catarina. Men jeg tror også det vil fungerer bedre for mig med et overskueligt skrivebord. Hvor man ved hvor tingene er. Så du har inspireret mig til at rydde op 🙂

  • Reply Catarina 15. februar 2012 at 19:03

   @Torben – Dejligt jeg kunne inspirere.

   Mit bord kan godt rode i løbet af dagen, men når jeg går hjem, er alt ryddet og sorteret op. Så er jeg klar til den næste dag. 🙂

  Skriv en kommentar