Menu
Livet

En dag tilbage

Og så holder jeg weekend. Det bliver sååå skønt og have en hel lang fredag til at lave ingenting i, altså lige bortset fra at den ene bil skal til service og en omgang spinning venter om eftermiddagen.

Arbejdadagen i dag har været aldeles fremragende. Den startede med et møde med et har meget rare og vidende herre fra Tyskland. Og inden mødet var over, havde vi en aftale i hus, om at vi i uge 10 smutter ned til dem for at se deres produktion med egne øjne.
20120215-185246.jpg
~Hipstamatic billede.

Lige nu nyder jeg at jeg har haft tid til at nyde solen og den smule varme sådan solstråler udsender. Aftene er startet lige så rar som resten af dagen har været, så I høre ikke mig klage. Ikke det mindste.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    15. februar 2012 at 19:21