Dagens første gøremål er halvt færdigt

17. februar 2012

Den lille af bilerne er nu afleveret til service og som erstatning kører jeg nu i en ret nu lånebil. Når den lille er færdig med at blive serviceret, får jeg en SMS. Men der går nok lige nogle timer. Men det er ok, for lånebilen er ok at trille rundt i.

20120217-081314.jpg

Inden længe tager jeg fat på de næste par ting på min liste, men tid til hygge skal der osse være. Jeg har jo trods alt en feriedag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Olines 17. februar 2012 at 08:37

  Rigtig dejlig feriedag til dig.

  • Reply Catarina 17. februar 2012 at 08:53

   @Olines – Mange tak skal du have og god fredag til dig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.