Skøn feriedag

For pokker hvor har det været end dejlig feriedag. Efter skorstensfejeren havde været der, fik jeg besked fra værkstedet, at bilen var klar til afhentning. Nu kan den køre en små 20.000 inden den atter skal serviceres på den måde. Da jeg nu alligevel var inde i byen, kunne jeg jo lige så godt få handlet lidt ind og derfor smuttede jeg forbi Bazaren, for at få lidt frugt og grønt. Inden jeg kørte hjemad igen, skulle supermarkedet lige besøges, for at få lidt mejeriprodukter, vi konsumere jo en del mælk her på adressen. 🙂
20120217-170916.jpg
~Hipstamatic billede.

Et par småting blev ordnet herhjemme, I ved, de der ting som kun jeg kan se er blevet gjort. 🙂 Og inden resten af familien ankom, var jeg smuttet til endnu en god omgang spinning.

Nu efter badet, er jeg klar til at indtage fredagen og weekenden sammen med dem jeg holder af. Go’ aften til dig der læser med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.