Menu
Livet

Skøn feriedag

For pokker hvor har det været end dejlig feriedag. Efter skorstensfejeren havde været der, fik jeg besked fra værkstedet, at bilen var klar til afhentning. Nu kan den køre en små 20.000 inden den atter skal serviceres på den måde. Da jeg nu alligevel var inde i byen, kunne jeg jo lige så godt få handlet lidt ind og derfor smuttede jeg forbi Bazaren, for at få lidt frugt og grønt. Inden jeg kørte hjemad igen, skulle supermarkedet lige besøges, for at få lidt mejeriprodukter, vi konsumere jo en del mælk her på adressen. 🙂
20120217-170916.jpg
~Hipstamatic billede.

Et par småting blev ordnet herhjemme, I ved, de der ting som kun jeg kan se er blevet gjort. 🙂 Og inden resten af familien ankom, var jeg smuttet til endnu en god omgang spinning.

Nu efter badet, er jeg klar til at indtage fredagen og weekenden sammen med dem jeg holder af. Go’ aften til dig der læser med. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar