Lørdagslangsom

18. februar 2012

Tempoet sådan en lørdagmorgen er ikke verdens hurtigste her i huset. Morgen startede med, at jeg satte vaskemaskinen i gang med det den er bedst til, nemlig at vaske. Jeg selv har hygget med te og et kik til en meget diset morgen, som nu er blevet forvandlet til en våd og regnfuld formiddag.
20120218-091212.jpg
~Histamatic billede.

Mens mere te bliver trukket, hygger jeg med et spil Wordfeud. Dejligt afslappende, hvis du spørger mig. Hvad dagen eller byder på, ja det er lidt svært at sige, sikker en masse hygge krydret med lidt bagning. Hvis jeg gider. Måske jeg gør, måske ikke. Vi får se.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar