Lørdagslangsom

18. februar 2012

Tempoet sådan en lørdagmorgen er ikke verdens hurtigste her i huset. Morgen startede med, at jeg satte vaskemaskinen i gang med det den er bedst til, nemlig at vaske. Jeg selv har hygget med te og et kik til en meget diset morgen, som nu er blevet forvandlet til en våd og regnfuld formiddag.
20120218-091212.jpg
~Histamatic billede.

Mens mere te bliver trukket, hygger jeg med et spil Wordfeud. Dejligt afslappende, hvis du spørger mig. Hvad dagen eller byder på, ja det er lidt svært at sige, sikker en masse hygge krydret med lidt bagning. Hvis jeg gider. Måske jeg gør, måske ikke. Vi får se.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar