Menu
Hos os

Lørdagslangsom

Tempoet sådan en lørdagmorgen er ikke verdens hurtigste her i huset. Morgen startede med, at jeg satte vaskemaskinen i gang med det den er bedst til, nemlig at vaske. Jeg selv har hygget med te og et kik til en meget diset morgen, som nu er blevet forvandlet til en våd og regnfuld formiddag.
20120218-091212.jpg
~Histamatic billede.

Mens mere te bliver trukket, hygger jeg med et spil Wordfeud. Dejligt afslappende, hvis du spørger mig. Hvad dagen eller byder på, ja det er lidt svært at sige, sikker en masse hygge krydret med lidt bagning. Hvis jeg gider. Måske jeg gør, måske ikke. Vi får se.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar