En morgen midt i ugen

22. februar 2012

20120222-072832.jpg

Selvom vejret, denne morgen midt i ugen, ikke er den smukkeste af slagsen, altså rent vejrmæssigt, så kan jeg nu godt hygge her for mig selv inden arbejdsdagen kalder. En arbejdsdag som er den andensidste i denne uge og som nok bliver ret så rolig. Feriebarnet sover stadig og det er ham vel undt.

God onsdag til dig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar