Her pakkes

Nogen pakker til mange dage langt langt væk, andre pakker til en enkelt overnatning.

20120224-171347.jpg

Og ja, det er mig der pakker til den lille taske, for jeg skal hverken langt eller længe. Jeg skal kun følge lidt på vej.

Søren, ja han skal derimod et smut til Chennai i Indien og retunere først engang midt i uge 10. Og for at vi lige kan hygge igennem, har vi valgt en ekstra overnatning for os begge på Hilton i lufthavnen, hvor han alligevel skal overnatte fra søndag til mandag, da han skal tidligt afsted mandag morgen.

Det er eddermame længe vi ikke skal være sammen, faktisk har vi ikke været fra hinanden i så lang tid, i den al den tid vi har været sammen. Men sådan er det nogle gange med arbejdet, og det skal jo passes, også selvom det indebærer perioder med meget rejseri.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “Her pakkes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.