Menu
Hos os

Her pakkes

Nogen pakker til mange dage langt langt væk, andre pakker til en enkelt overnatning.

20120224-171347.jpg

Og ja, det er mig der pakker til den lille taske, for jeg skal hverken langt eller længe. Jeg skal kun følge lidt på vej.

Søren, ja han skal derimod et smut til Chennai i Indien og retunere først engang midt i uge 10. Og for at vi lige kan hygge igennem, har vi valgt en ekstra overnatning for os begge på Hilton i lufthavnen, hvor han alligevel skal overnatte fra søndag til mandag, da han skal tidligt afsted mandag morgen.

Det er eddermame længe vi ikke skal være sammen, faktisk har vi ikke været fra hinanden i så lang tid, i den al den tid vi har været sammen. Men sådan er det nogle gange med arbejdet, og det skal jo passes, også selvom det indebærer perioder med meget rejseri.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

11 Kommentar

  • Catarina
    25. februar 2012 at 07:40