Menu
Familieliv

Skøn dag og aften

I går startede vi dagen langsomt og gjorde os færdige i weekendtempo. Derefter satte vi næsen mod København, hvor vi hyggeshoppede i Fields, inden vi tjekkede ind på Hilton ved lufthavnen. Værelset vi fik ligger på 7. sal og med kik til lufthavnen, hvor vi kan se fly lande og lette.mdet er bestemt noget der får drømmene til at flyde let og specielt når vi kan se at der lige ud for vinduet, står et fly fra Thai Air. Gad sørme godt derover igen.

20120226-102755.jpg
~Foto igennem en solbeskinnet rude, derfor de små refleksioner.

Aftenen blev tilbragt med mellemstesønnen Sebastian og svigerdatter Rikke. Vi ringede til dem og spurgte om de ville med ud at spise, og den var de med på. De fik lov til at vælge hvor vi skulle hen, de er trodsalt kendt herover. De ringede tilbage for sagde at de havde bestildt bord på Madklubben, i Stor Kongensgade.

20120226-102327.jpg
~Mobilbillede.

Vi mødtes derinde og fik anvist vores bord. Hvor var det et hyggeligt sted pg maden smagte forrygende. Efter en skøn middag i deres dejlige selskab, kørte vi dem hjem. Og vi selv fortsatte tilbage til hotellet, hvor vi nød hinandens selskab.

6 kommentar

  • Catarina
    27. februar 2012 at 17:16