Menu
Hverdagen

Lettere amputeret

…det er hvordan jeg føler mig lige nu. Jeg tror ikke jeg er helt god til, at ham manden, som er en del af mig (måske endda min bedre del), er væk. Han har været væk før, men denne gang er det bare anderledes. Måske det er fordi han er væk så længe og og så langt væk. Måske jeg vender mig til det, om et par dage. Måske jeg ikke gør. Måske.

20120227-183926.jpg 20120227-183939.jpg
                                 
~Billederne er fra Glyptoteket, hvor ham manden og jeg tilbragte noget af søndagen.

Om ikke andet, kommer jeg på andre tanker når weekenden kommer, for den bliver den fyldt med dejlige fantaster, som har lyst til at komme her og hygge i hinandens gode selskab. Jeg glæder mig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    28. februar 2012 at 07:15