Lettere amputeret

…det er hvordan jeg føler mig lige nu. Jeg tror ikke jeg er helt god til, at ham manden, som er en del af mig (måske endda min bedre del), er væk. Han har været væk før, men denne gang er det bare anderledes. Måske det er fordi han er væk så længe og og så langt væk. Måske jeg vender mig til det, om et par dage. Måske jeg ikke gør. Måske.

20120227-183926.jpg 20120227-183939.jpg
                                 
~Billederne er fra Glyptoteket, hvor ham manden og jeg tilbragte noget af søndagen.

Om ikke andet, kommer jeg på andre tanker når weekenden kommer, for den bliver den fyldt med dejlige fantaster, som har lyst til at komme her og hygge i hinandens gode selskab. Jeg glæder mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Lettere amputeret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.