Arbejdsugens ende

2. marts 2012

Så nådede jeg fredag, helt uden at jeg har savnet at blogge. Tanker, ord og hverdagskryderier har der været rigeligt af, men de er blevet inden for “vesten”. Dejligt hvis du spørger mig, for nogle gange er der ikke plads til alt her på bloggen.

Dagens dont bliver kort og derefter står den på tøsehygge med en skøn fantast som jeg ikke har set i laaang tid. Og det bedste af det hele er, at hun bliver lige til søndag.

20120302-072419.jpg
~Mobilbillede.

Vejret er ikke helt som jeg havde håbet. Synes de der vejrguder havde lovet, at sole skulle kikke frem, men måske det først er senere. Jeg håber det, for jeg skal have skudt en lille produktfilm som skal ligge bag en QR kode på et af vores produkter.

Du ønskes en god fredag måske vi ses senere. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.