Arbejdsugens ende

2. marts 2012

Så nådede jeg fredag, helt uden at jeg har savnet at blogge. Tanker, ord og hverdagskryderier har der været rigeligt af, men de er blevet inden for “vesten”. Dejligt hvis du spørger mig, for nogle gange er der ikke plads til alt her på bloggen.

Dagens dont bliver kort og derefter står den på tøsehygge med en skøn fantast som jeg ikke har set i laaang tid. Og det bedste af det hele er, at hun bliver lige til søndag.

20120302-072419.jpg
~Mobilbillede.

Vejret er ikke helt som jeg havde håbet. Synes de der vejrguder havde lovet, at sole skulle kikke frem, men måske det først er senere. Jeg håber det, for jeg skal have skudt en lille produktfilm som skal ligge bag en QR kode på et af vores produkter.

Du ønskes en god fredag måske vi ses senere. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar