Stille morgenhygge

3. marts 2012

20120303-084233.jpg

Morgen er startet sent, for jeg har sovet længe og har nydt det. Grunden til det lettere sene godmorgen til verdenen, er at der blev hygget igennem ved langbordet i aftes. Fantasten Pia kom jo i går sidste på eftermiddagen og så skulle verdenen jo vendes og der skulle hygges med vino og mad.

20120303-084222.jpg

Lige nu sover resten af huset, men nok ikke længe endnu da sole skinner smukt og der er ting der skal nås inden endnu et par fantaster indfinder sig i aften. Odense skal besigtiges og der skal provianteres. Men inden vi når så langt, hygger jeg med te og en radioen der spiller i baggrunden. Lørdagen er langsom og det er helt ok med mig.

20120303-084101.jpg

Og udsigten her fra enden af langbordet er bestemt sådan at kimse af. Godmorgen lørdag siger jeg bare. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Therese 4. marts 2012 at 12:15

  Det lyder som en dejlig lørdag. Mon din søndag er ligeså dejlig?
  Kram 🙂

  • Reply Catarina 4. marts 2012 at 12:44

   @Therese – Der hygges, men på en mere fladende måde. Intet skal nås som ikke kan vente. 🙂

   God søndag til jer tre dejlige københavnere. Knus

 • Reply qvinde 4. marts 2012 at 21:58

  Det var intet mindre end en fantastisk lørdag, og fredag og søndag. Tak for endnu et ophold i verdensklasse, jeg kan anbefale hotel skallebølle til enhver der får tilbuddet 🙂

  • Reply Catarina 5. marts 2012 at 07:26

   @Pia – Det er mig der takker for super selskab og de fine sager du selv har kreeret. Altid super hyggeligt at have dig under taget. 🙂

  Skriv en kommentar