Chokolademousse

4. marts 2012

Desserten her i weekenden var noget så simpelt, men meget lækker, nemlig Chokolademousse. Og faktisk er det en ret så let dessert at lave.

Chokolademousse

Ingredienser:
• 2 pasteuriserede æg
• 2 spsk. sukker
• 200 g mørk chokolade
• 70 g smør
• 3 ½ dl. piskefløde

fremgangsmåde:
• Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den og smøret langsomt over vandbad
• Når chokoladen og smøret er smeltet, piskes æg og sukker hvidt.
• Derefter piskes fløden stift
• Æggesnapsen og den smelte chokolade og smør, foldes forsigtigt i fløden
• Når massen er blandet godt, hældes massen i små portions glas og stille køligt i en timestid eller til det er tid til servering.
• Pyntes med friske bær inden servering

Du kan rive lidt appelsinskal i massen for at give den en smule smag af appelsin. Men 1 sps. Grand Marnier er også godt.

Denne portion giver 6 fyldige desserter eller 4 store portioner for dem som er hvis lidt chokoladesyg. 🙂




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Hege 4. marts 2012 at 23:20

    Her hos oss bruker vi ikke smør. I stedet tar vi 3 egg og 3 ss sukker til eggedosis. Blander inne smeltet sjokolade og skjærer inn 3 del stivpisket fløte. Noen ganger pisker jeg eggehvitene for seg og skjærer inn dem også. Da blir det enda luftigere.

    • Reply Catarina 5. marts 2012 at 07:27

      @Hege – Aii, den lyder osse lækker, den må jeg prøve næste gang der står chokolademouse på programmet. Tak for tippet. 🙂

    Skriv en kommentar