Hvide verden

8. marts 2012

20120308-083824.jpg

Vågnede op til en lettere hvid verden. Det var ikke lige det jeg havde regnet med, men pyt, jeg kan se at solen er på vej og inden der er gået mange timer, er sneen atter væk. Foråret er her og sådan noget Hvidt stas får ikke lov til at blive liggende.

Arbejdet kalder. Hyg dig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 8. marts 2012 at 16:14

    Vi har fået en hel del mere – det er ikke væk endnu her sidst på eftermiddagen, men solen skinner, så det skal nok forsvinde 🙂 Nu smutter jeg til Hadsund med Magnus, som skal til teori, og derefter kommer Katrine på besøg i et par dage, det bliver godt 🙂

    • Reply Catarina 8. marts 2012 at 16:34

      @Helle K. – Puha, godt det ikke var her, jeg synes det var lidt træls at jeg ligefrem behøvede at bruge isskraberen på bilen her til morgen. God tur og god fornøjelse med dine “unger” – glæder mig til at se jeres legeri med kameraer. 🙂

    Skriv en kommentar