Hvide verden

8. marts 2012

20120308-083824.jpg

Vågnede op til en lettere hvid verden. Det var ikke lige det jeg havde regnet med, men pyt, jeg kan se at solen er på vej og inden der er gået mange timer, er sneen atter væk. Foråret er her og sådan noget Hvidt stas får ikke lov til at blive liggende.

Arbejdet kalder. Hyg dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 8. marts 2012 at 16:14

  Vi har fået en hel del mere – det er ikke væk endnu her sidst på eftermiddagen, men solen skinner, så det skal nok forsvinde 🙂 Nu smutter jeg til Hadsund med Magnus, som skal til teori, og derefter kommer Katrine på besøg i et par dage, det bliver godt 🙂

  • Reply Catarina 8. marts 2012 at 16:34

   @Helle K. – Puha, godt det ikke var her, jeg synes det var lidt træls at jeg ligefrem behøvede at bruge isskraberen på bilen her til morgen. God tur og god fornøjelse med dine “unger” – glæder mig til at se jeres legeri med kameraer. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.