Morgenhygge

9. marts 2012

Fredag morgen er lig med, at weekenden snart tager sin begyndelse. Faktisk edefekt lige om lidt hvis du spørger mig. Og for pokker hvor jeg glæder mig, for manden og jeg har ingen planer andet end hygge på programmet, inden han atter tager et fly på arbejde igen på søndag.

Måske jeg vil finde et par friske blomster til mine vaser, for ærligtalt så ser de noget slatne ud.

20120309-062515.jpg

20120309-062523.jpg

Jeg tror osse jeg vil kaste mig over lidt brødbagning. Noget af det gode, som får lov at hæve i laaang tid. Umm, der er mange ting man kan brude sådan en ubrugt og ikke planlangt weekend på. Fredag er altså en lækker dag, men masser af fritid vinkende forude.

Lige nu står der altså først lidt morgenhygge på programmet, mens Stravinsky underholdt i baggrunden.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.