Menu
Hverdagen

Morgenhygge

Fredag morgen er lig med, at weekenden snart tager sin begyndelse. Faktisk edefekt lige om lidt hvis du spørger mig. Og for pokker hvor jeg glæder mig, for manden og jeg har ingen planer andet end hygge på programmet, inden han atter tager et fly på arbejde igen på søndag.

Måske jeg vil finde et par friske blomster til mine vaser, for ærligtalt så ser de noget slatne ud.

20120309-062515.jpg

20120309-062523.jpg

Jeg tror osse jeg vil kaste mig over lidt brødbagning. Noget af det gode, som får lov at hæve i laaang tid. Umm, der er mange ting man kan brude sådan en ubrugt og ikke planlangt weekend på. Fredag er altså en lækker dag, men masser af fritid vinkende forude.

Lige nu står der altså først lidt morgenhygge på programmet, mens Stravinsky underholdt i baggrunden.

Godmorgen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar