Et par modne bananer lå der og så lidt trist ud

18. marts 2012

…så de blev lige hurtigt omdannet til en ordentlig stak bananmuffins. Sådan en omgang bananmuffins holder ikke længe her på matriklen, men skidt pyt, de smager jo også aller bedst samme dag som de er blevet bagt. Meeen, mon ikke den her omgang holder et par dage, ellers er der vist nogle som får mavepine eller noget, for det blev alligevel til 24 stk. 🙂

20120318-141122.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre