Menu
Familielivet

Søndagssyslerier

Søndagen bruges ofte her i huset på afslapning, hygge og forberedelse til den kommende uge. På langbordet ligger en lille bunke tøj, som venter på at blive lagt sammen. I bryggerset, snurre vaskemaskinen med end anden bunke, tørretumbleren er igang med at tørre det tøj der nu kan tørres deri og på det lille stativ, som står under udhænget, hænger der også en slat.

20120318-091541.jpg

Huset er stille, for teenageren er endnu ikke vågen. Det er kun Søren og jeg der er a-mennesker her på matriklen. Vi hygger og nyder de timer vi endnu har sammen, for den nye uge byder igen, for Sørens vedkommende, på en arbejdsuge i Baltikum. Så han er allerede ved at finde det tøj frem som skal pakkes ned og med.

20120318-091556.jpg

Jeg holder meget af søndagens stilhed og de eventuelle små udflugter der kommer ud af sådan en søndag uden planer. I dag tror jeg dog ikke der kommer nogle udflugter, da vejret ikke indbyder til ture i det fri. Det er ligesom om solen mangler en smule.

20120318-091549.jpg

Nå, men nu tror jeg heller jeg vil kaste mig over det der tøjlæggesammen noget. Så det kan komme af vejen.

0

4 kommentar

  • Catarina
    18. marts 2012 at 10:19