Søndagssyslerier

18. marts 2012

Søndagen bruges ofte her i huset på afslapning, hygge og forberedelse til den kommende uge. På langbordet ligger en lille bunke tøj, som venter på at blive lagt sammen. I bryggerset, snurre vaskemaskinen med end anden bunke, tørretumbleren er igang med at tørre det tøj der nu kan tørres deri og på det lille stativ, som står under udhænget, hænger der også en slat.

20120318-091541.jpg

Huset er stille, for teenageren er endnu ikke vågen. Det er kun Søren og jeg der er a-mennesker her på matriklen. Vi hygger og nyder de timer vi endnu har sammen, for den nye uge byder igen, for Sørens vedkommende, på en arbejdsuge i Baltikum. Så han er allerede ved at finde det tøj frem som skal pakkes ned og med.

20120318-091556.jpg

Jeg holder meget af søndagens stilhed og de eventuelle små udflugter der kommer ud af sådan en søndag uden planer. I dag tror jeg dog ikke der kommer nogle udflugter, da vejret ikke indbyder til ture i det fri. Det er ligesom om solen mangler en smule.

20120318-091549.jpg

Nå, men nu tror jeg heller jeg vil kaste mig over det der tøjlæggesammen noget. Så det kan komme af vejen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Jonna 18. marts 2012 at 09:59

  Ha en dejlig søndag med alt det der skal laves, men intet haster for det er jo søndag.

  • Reply Catarina 18. marts 2012 at 10:19

   @Jonna – Tak og i lige måde. 🙂

   Nej det er nemlig det gode ved søndag, intet haster og alt kan laves på andre dage. 🙂

 • Reply FruE 18. marts 2012 at 19:45

  Søndag er en god dag, at få lidt for hånden samtidig med, at man nyder dagen og slapper lidt af.

  God tur til Søren 🙂

  • Reply Catarina 18. marts 2012 at 20:50

   @FruE – Takker. 🙂
   Søndagen her været præcis som vi ønskede. 🙂

  Skriv en kommentar