Ferie i mange dage

30. marts 2012

Fredagsferiehygge

Påskeferien, som er velfortjent (og det er ikke kun mig der synes det, osse Bossen synes det), er skudt i gang for flere timer siden. Sønnikes ferie er også i gang, hvorimod, Søren, som kom hjem i går, først kan holde ferie fra onsdag aften, endnu en tur til Baltikum venter fra søndag af. Men heyyy, derefter har vi alle 5 lange dage, hvor vi ingen fastlagte planer har, andet end dem vi selv finder på. Sådan må påsken blive i år, da vi de sidste måneder ikke har haft mange sammenhængende dage sammen.

Lige nu fredagshygges der til den store guldmedalje med god kaffe og ChaiLatte til mor her. Livet er godt, så skide være med at de kloge ikke lover godt vejr. 🙂

God aften derude.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar