Ferie i mange dage

30. marts 2012

Fredagsferiehygge

Påskeferien, som er velfortjent (og det er ikke kun mig der synes det, osse Bossen synes det), er skudt i gang for flere timer siden. Sønnikes ferie er også i gang, hvorimod, Søren, som kom hjem i går, først kan holde ferie fra onsdag aften, endnu en tur til Baltikum venter fra søndag af. Men heyyy, derefter har vi alle 5 lange dage, hvor vi ingen fastlagte planer har, andet end dem vi selv finder på. Sådan må påsken blive i år, da vi de sidste måneder ikke har haft mange sammenhængende dage sammen.

Lige nu fredagshygges der til den store guldmedalje med god kaffe og ChaiLatte til mor her. Livet er godt, så skide være med at de kloge ikke lover godt vejr. 🙂

God aften derude.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.