Så fik jeg styr på det

30. marts 2012

..og venter nu bare på besked fra mit hotel om at alt er ok. Som jeg skrev tidligere, så fik jeg jo besked fra mit webhotel om at jeg “fyldte” for meget, i forhold til hvad jeg betalte for. Men Jakob var så sød at tjekke min side i et program og opdagede at nogle af de billeder der er sidebaren var alt for store samme med et par andre. Nu er det flyttet til Picasa Web hvor jeg så bare trækker filerne ind til siden har. Derved ligger de ikke her og fylder og det gjorde udslaget. Jakob siger at siden blev reduceret fra 4,2 til 0,8. Nice!

Derefter skrev jeg til mit hotel, som jeg jo ellers er super godt tilfreds med, om ændringerne og venter nu på svar fra dem.

Dejligt at kunne starte ferien med at spare penge, for så er der jo masser til snolder. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle 30. marts 2012 at 20:40

    Herligt med gode venner og bekendte, som deler ud af deres viden og ekspertise 🙂

    • Reply Catarina 31. marts 2012 at 05:38

      @Helle – Det er nemlig dejligt. 🙂

    Skriv en kommentar