Menu
Bloggeriet

Så fik jeg styr på det

..og venter nu bare på besked fra mit hotel om at alt er ok. Som jeg skrev tidligere, så fik jeg jo besked fra mit webhotel om at jeg “fyldte” for meget, i forhold til hvad jeg betalte for. Men Jakob var så sød at tjekke min side i et program og opdagede at nogle af de billeder der er sidebaren var alt for store samme med et par andre. Nu er det flyttet til Picasa Web hvor jeg så bare trækker filerne ind til siden har. Derved ligger de ikke her og fylder og det gjorde udslaget. Jakob siger at siden blev reduceret fra 4,2 til 0,8. Nice!

Derefter skrev jeg til mit hotel, som jeg jo ellers er super godt tilfreds med, om ændringerne og venter nu på svar fra dem.

Dejligt at kunne starte ferien med at spare penge, for så er der jo masser til snolder. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    31. marts 2012 at 05:38