Indehygge mens sneen pisker ned derude

31. marts 2012

20120331-084117.jpg

Alt i mens vaskemaskinen snurre lystigt i bryggerset, hygges der ved langbordet mens sneen pisker ned uden for vinduerne. Selvom dem der har forstand på det, havde advaret om det, er det nu ikke lige det vejr jeg håbet på.

20120331-084404.jpg

Men heldigvis har jeg ikke de vilde planer for i dag, så måske jeg bare bliver her. Måske jeg kan få lokket ham den søde med i Rosengårdscentret. Måske.

Lige nu hygges der bare her inde og om en lille halv time skal det gode brød ud af ovnen. Det er slet ikke nogen dårlig lørdag til trods for snevejret.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.