Menu
Familieliv

Det blev en omgang hurtigmad i dag

Efter dage med maling fødselsdag, spinning og mere maleri. Valgte sønnike og jeg at aftensmaden, som for mit vedkommende også var morgenmad og for sønnikes vedkommende, frokost, skulle indtages på Umashi i Odense. Da klokken var mere en 17, var der ikke mange gæster i restauranten og derfor skulle vi ikke vente længe inden vores sushi kom på bordet.

Umashi

Umashi

Umashi

Det er første gang vi besøger netop denne restaurant, men bestemt ikke sidste. Super lækker sushi og selve restauranten var også hyggelig indrettet.

Vi blev begge godt mætte på den lækre måde, så nu kan jeg holde til morgenmaden i morgen, som bliver det gode brød som jeg bager ret så ofte, bare med 50/50 af ølandshvede- og alm. hvedemel. Det er jeg lidt spændt på, da jeg ikke har prøvet den version før. Og sønnike kan sikker også holde natten igennem, han skal i byen i aften. Nu er han jo blevet 18 og kan komme ind alle steder. Det er vist ikke for lidt at sige, at han glæder sig.

4 kommentar

  • Catarina
    4. april 2012 at 22:40