Det er vist ved at være den tid

4. april 2012

Søren er nu kommet hjem og har påskeferie og er dermed hjemme de næste fem dage. Han trænger osse i den grad tl at have fri og kan slappe af, efter de sidste par måneders farten rundt. Nu tror jeg dynerne kalder, og vi vil høre efter. Vi er begge lidt brugt. Men vi har ferie. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply FruE 4. april 2012 at 22:56

    Rigtig god velfortjent ferie til jer begge 🙂

    • Reply Catarina 4. april 2012 at 22:58

      @FruE – Mange tak skal du have og god påske til jer. 🙂

    Leave a Reply