Det er vist ved at være den tid

4. april 2012

Søren er nu kommet hjem og har påskeferie og er dermed hjemme de næste fem dage. Han trænger osse i den grad tl at have fri og kan slappe af, efter de sidste par måneders farten rundt. Nu tror jeg dynerne kalder, og vi vil høre efter. Vi er begge lidt brugt. Men vi har ferie. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 4. april 2012 at 22:56

  Rigtig god velfortjent ferie til jer begge 🙂

  • Reply Catarina 4. april 2012 at 22:58

   @FruE – Mange tak skal du have og god påske til jer. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.