Kold men solrig morgen

5. april 2012

Morgen er kold derude i haven, men på morgensolterrassen, er det fantastistisk og lunt. Manden og jeg har siddet derude og nydt varmen og hinanden. Dejligt at han er hjemme igen.

20120405-094835.jpg

20120405-094843.jpg

Dagens små gøremål er ved at blive klaret, vaskemaskinen snurre i bryggerset, brødet er lige kommet ud af ovnen og entreen er ved at tage form, men jeg skal lige have hentet et træ på lørdag hvor forretningerne atter har åben. Jeg ville egentlig have haft hentet det en af de forgangene dage, men tiden var ikke til det.

Nu vil jeg snuppe en skive af det gode brød og morgenhygge med Søren.

Godmorgen til dig som læser med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Catarina 6. april 2012 at 08:18

    Ja, det var så i går, i dag siger jeg ikke godmorgen.

  • Skriv gerne en kommentar