Menu
Hos os

Kold men solrig morgen

Morgen er kold derude i haven, men på morgensolterrassen, er det fantastistisk og lunt. Manden og jeg har siddet derude og nydt varmen og hinanden. Dejligt at han er hjemme igen.

20120405-094835.jpg

20120405-094843.jpg

Dagens små gøremål er ved at blive klaret, vaskemaskinen snurre i bryggerset, brødet er lige kommet ud af ovnen og entreen er ved at tage form, men jeg skal lige have hentet et træ på lørdag hvor forretningerne atter har åben. Jeg ville egentlig have haft hentet det en af de forgangene dage, men tiden var ikke til det.

Nu vil jeg snuppe en skive af det gode brød og morgenhygge med Søren.

Godmorgen til dig som læser med. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

1 kommentar

  • Catarina
    6. april 2012 at 08:18

    Ja, det var så i går, i dag siger jeg ikke godmorgen.

    Reply

Skriv en kommentar