Menu
Teknologi

En smule forelsket

Jeg købte jo min iPad sidste år, nærmere betegnet d. 2/10 2011, og siden er min computer faktisk ikke blevet brugt. Jeg kan klare det meste fra iPaden og knuselsker dens lethed og hurtige opstart. Da jeg købte den, købte jeg også et Smart Cover til den, for beskyttelse skulle den jo have. Jeg er vildt glad for Coveret da det intil nu har tjent formålet, for den har ingen ridser på fronten, hvor det dækker, men heller ikke på bagsiden, hvor det ikke dækker. Men nu har jeg altså forelsket mig i en smuk lille taske til min lille Pad og den vil yde maksimal beskyttelse når jeg rejser, eller på anden måde har den med.

Det er et Cover/taske som virkelig vil passe på iPaden hele vejen rundt, også når den ligger i min taske, som den jo gør hver dag. Jeg kan dog ikke helt beslutte mig for farven, da der er flere lækre af slagsen. Du kan se dem alle her, hvor de også kan bestilles.

6 kommentar

  • Catarina
    6. april 2012 at 10:01