Menu
Gadget

En smule forelsket

Jeg købte jo min iPad sidste år, nærmere betegnet d. 2/10 2011, og siden er min computer faktisk ikke blevet brugt. Jeg kan klare det meste fra iPaden og knuselsker dens lethed og hurtige opstart. Da jeg købte den, købte jeg også et Smart Cover til den, for beskyttelse skulle den jo have. Jeg er vildt glad for Coveret da det intil nu har tjent formålet, for den har ingen ridser på fronten, hvor det dækker, men heller ikke på bagsiden, hvor det ikke dækker. Men nu har jeg altså forelsket mig i en smuk lille taske til min lille Pad og den vil yde maksimal beskyttelse når jeg rejser, eller på anden måde har den med.

Det er et Cover/taske som virkelig vil passe på iPaden hele vejen rundt, også når den ligger i min taske, som den jo gør hver dag. Jeg kan dog ikke helt beslutte mig for farven, da der er flere lækre af slagsen. Du kan se dem alle her, hvor de også kan bestilles.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Anne
  6. april 2012 at 09:44

  Når jeg engang får købt mig en I-pad ( og må der ikke gå lang tid) skal jeg helt sikkert have et cover fra den butik…de er så smukke 🙂
  nb.. dit billede er en anelse for stort 🙂

  SVAR
  • Catarina
   6. april 2012 at 10:01

   @Anne – De er nemlig så smukke og helt enkle. Jeg har endnu ikke beslutte mig, men inden påsken er omme, så tror jeg jeg har købt. 🙂

   Du må snart have en, den er SÅ fed og ufattelig anvendelig. 🙂

   Så også billedet lige var smuttet i størrelsen, men er nu rettet. 😀

   SVAR
 • qvinde
  6. april 2012 at 09:57
  • Catarina
   6. april 2012 at 10:02

   @Pia – Den havde jeg også kikket, men jeg synes noget at “slankheden” går af iPaden så derfor bliver det en af de tynde modeller. Har du fået købt én?

   SVAR
 • qvinde
  7. april 2012 at 17:58

  Du har ret (igen), men så ville jeg nok tage den sorte eller mørkebrune. Hvilken en har du valgt?

  Nej, har ikke købt endnu

  SVAR
  • Catarina
   7. april 2012 at 18:53

   @Pia – Jeg har ikke kunne nå at svinge Dankortet endnu, men jeg har bestemt mig for hvilken det skal være, og det bliver den mørkebrune. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar