Det’ stadig fredag og jeg har masser af dejlig fritid

13. april 2012

20120413-140316.jpg

Jeg har lige været forbi et af lokale supermarkedet for at handle mælk, så vi har til et par dage. Herhjemme drikker vi meget mælk og jeg bruger osse en del mælk til mine Chai Latte. Men som regle rækker de 6 l. jeg køber af gangen ikke til mere end 2 dage, men jeg synes ikke jeg vil købe mere end de 6, da de jo osse fylder godt op. Men pyt, så smutter jeg bare afsted igen søndag.

20120413-140341.jpg

I morgen står den på rigtig handlen ind, for grøntsags skålen er ret så slunken, der er kon nogle løg, et par kartofler, 2 citroner og en håndfuld tomater, slet ikke nok til et solidt måltid. Men jeg gider ikke afsted nu, jeg hygger med te og en tur rundt i bloglandia. 🙂

Fredag er dejlig.

Mobilbilleder

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply GitteSP 13. april 2012 at 15:02

  Rigtig god weekend …dejligt at handle frugt og grønt. Jeg har lige rundet netto for et quick indkøb … fik ikke dvælet ved frugt og grønthylderne. Det må blive i morgen!

  • Reply Catarina 13. april 2012 at 16:08

   @GitteSP – Vi kan slet ikke undvære masser af grønt til og i maden, så en tur til grønthandleren skal jeg simpelthen i morgen.

   En god weekend til dig osse. 🙂

 • Reply FruE 13. april 2012 at 18:09

  Det var ikke så lidt mælk 🙂

  Rigtig god weekend til jer begge.

  • Reply Catarina 13. april 2012 at 18:42

   @FruE – Nææ, men det rækker ikke længe. 🙂

   I må osse have en god weekend. 🙂

 • Reply Jonna 13. april 2012 at 19:39

  At mælk er sundt tror jeg, men det da en del i bruger. Her skal der også handles ind gæster i morgen. Og ved ikke helt hvad de skal ha så må til at besteme mig. Ellers vil jeg nu gerne handle om fredagen og så kun småting og gå og hygge om lørdagen.

  • Reply Catarina 13. april 2012 at 21:11

   @Jonna – Hi hi, ja det gør vi, men med tre mand i huset der drikker meget mælk og jeg desuden bruger mælk i alle mine forskellige te, så bliver det til en del. 🙂

   Jeg kansler også helst om fredagen, men gad ikke i dag. Så derfor bliver handleriet i morgen også en tidlig affære så det er overstået og lørdagen kan bruges på hygge. 🙂

 • Reply Therese 15. april 2012 at 22:33

  Shit, det er meget mælk ! 😀

  Her rækker 2 liter i 5 dage… 😉 hi hi.

  • Reply Catarina 16. april 2012 at 16:47

   @Therese – Vent du bare til Spunken går over til almindeligt mælk og også bruger det på morgenmaden, så rækker 2 l ikke langt. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.