Menu
Livet

Det’ stadig fredag og jeg har masser af dejlig fritid

20120413-140316.jpg

Jeg har lige været forbi et af lokale supermarkedet for at handle mælk, så vi har til et par dage. Herhjemme drikker vi meget mælk og jeg bruger osse en del mælk til mine Chai Latte. Men som regle rækker de 6 l. jeg køber af gangen ikke til mere end 2 dage, men jeg synes ikke jeg vil købe mere end de 6, da de jo osse fylder godt op. Men pyt, så smutter jeg bare afsted igen søndag.

20120413-140341.jpg

I morgen står den på rigtig handlen ind, for grøntsags skålen er ret så slunken, der er kon nogle løg, et par kartofler, 2 citroner og en håndfuld tomater, slet ikke nok til et solidt måltid. Men jeg gider ikke afsted nu, jeg hygger med te og en tur rundt i bloglandia. 🙂

Fredag er dejlig.

Mobilbilleder

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

  • Catarina
    13. april 2012 at 16:08