Breve

14. april 2012

20120414-181414.jpg

Når man bliver 18, kommer der en del breve til én og derfor har sønnike også modtage adskillige, som han skal tage stilling til. Det første kom på selve dagen og indeholdt Grundloven, siden da er de komme i en lind strøm. I dag kom der et fra Forsvarets Rekruttering, men det bliver jo ikke aktuelt. Endnu da. Han er jo under uddannelse og slipper indtil videre.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply FruE 14. april 2012 at 19:17

  Vores ældste fik de samme typer breve og også den du viser der. Hun er dog ikke interesseret. Hvad der forarger mig er, at den ene bank tilbød hende, at låne penge. Det synes jeg er et skråplan.

  God weekend.

  • Reply Catarina 14. april 2012 at 20:09

   @FruE – fy da føj, ikke en pæn fremgangsmåde. Her er der kun kommet pæne breve fra banken omkring budget, fremtid og opsparing.

 • Reply Helleq 18. april 2012 at 15:26

  Han skal jo under alle omstændigheder afsted på session, og der bliver det afklaret, om han i det hele taget skal ind senere eller ej. Og lige nu har de brug for så få, at han nok slipper. Der er så mange frivillige, så hvis han gerne vil ind, så skal han vente i op til to år.

  • Reply Catarina 18. april 2012 at 18:44

   @Helleq – Velkommen til bloggen her. 🙂

   Så længe han er under uddannelse så skal han ikke på session, det står i brevet. Men ellers kender vi udemærket systemet, da mellemste er professionel soldat med udstationering i bagagen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.