Menu
Hverdagslivet...

Breve

20120414-181414.jpg

Når man bliver 18, kommer der en del breve til én og derfor har sønnike også modtage adskillige, som han skal tage stilling til. Det første kom på selve dagen og indeholdt Grundloven, siden da er de komme i en lind strøm. I dag kom der et fra Forsvarets Rekruttering, men det bliver jo ikke aktuelt. Endnu da. Han er jo under uddannelse og slipper indtil videre.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • FruE
  14. april 2012 at 19:17

  Vores ældste fik de samme typer breve og også den du viser der. Hun er dog ikke interesseret. Hvad der forarger mig er, at den ene bank tilbød hende, at låne penge. Det synes jeg er et skråplan.

  God weekend.

  SVAR
  • Catarina
   14. april 2012 at 20:09

   @FruE – fy da føj, ikke en pæn fremgangsmåde. Her er der kun kommet pæne breve fra banken omkring budget, fremtid og opsparing.

   SVAR
 • Helleq
  18. april 2012 at 15:26

  Han skal jo under alle omstændigheder afsted på session, og der bliver det afklaret, om han i det hele taget skal ind senere eller ej. Og lige nu har de brug for så få, at han nok slipper. Der er så mange frivillige, så hvis han gerne vil ind, så skal han vente i op til to år.

  SVAR
  • Catarina
   18. april 2012 at 18:44

   @Helleq – Velkommen til bloggen her. 🙂

   Så længe han er under uddannelse så skal han ikke på session, det står i brevet. Men ellers kender vi udemærket systemet, da mellemste er professionel soldat med udstationering i bagagen. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar