Menu
Motion

Kæft en dårlig løbeform jeg er i

Jeg har ikke været ud at løbe i lang tid, som i virkelig lang tid, faktisk kun sporadisk igennem det sidste 6 måneder og det har ikke just været en succes, da formen ligesom var nedadgående. Jeg hader mig selv for ikke at holde den ved lige, for jeg ved jo hvor dejligt det er at løbe og har jo osse løbet flere 1/2 maratons, i ok tider.

Men nu skal det være. Jeg gider nemlig ikke længere kun spinning og cykling. Jeg vil løbe igen, min kropsform bliver så pæne af det.

Så jeg og Fru E havde over SMS aftalt, at vi i dag klokken 11 skulle mødes hos hende, og smutte ud på en lille tur. Vi kørte i skoven og begyndte så stille og roligt at sætte det ene ben foran det andet. Men for filen da, der gik ikke lang tid før end at jeg lød som et damplokomotiv og var nød til at gå et lille stykke. Det er slet ikke noget der huer mig ikke, at jeg er en så dårlig løbeform. Øv øv øv! Det skal der salssusemig laves om på og det er nu! Basta!

20120422-184315.jpg
~Skoene har stået til afdunstning i det fri, så de er klar igen.

Så nu har Fru E og jeg lavet en aftale om at vi løber sammen på torsdag, hvor hun så kommer til mig og vi tager en rundtur her.

Men inden da, snupper jeg lige en tur eller to mere, for løbeformen skal tilbage og det kan kun gå for langsomt. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    22. april 2012 at 19:30