Gentagelse

24. april 2012

Jeg kunne sagtens skrive et indlæg nøjagtig magen til det i går, for efter mit morgenløb, som forløb super godt (jeg gik nemlig slet ikke en eneste gang på de i alt 4,54 km) ligger mit løbetøj, efter en tur først den ene maskine, derefter i den anden, nu atter klar i bryggerset, for morgendagen byder, endnu engang på en omgang morgenløb inden arbejdet kalder.

Vejret må nu godt blive lige så smukt som i morges, men lige nu tvivler jeg, for her tisser det ned. Men hvis det er sådan det er kl. 5:30, ja så må jeg tage det med. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply FruE 24. april 2012 at 20:02

  Sejt med morgenløb. Nu er du jo også morgenmenneske. Selv er mullerne helt døde så tidligt på døgnet. Godt løb og pas på dig. Ikke noget med skader 🙂

  • Reply Catarina 25. april 2012 at 06:43

   @FruE – Er ikke vild med at skulle ud om morgenen, men det er fedt når først jeg er afsted og så er det overstået. 🙂

   Nej skader, det kan vi ikke li’ 😀

 • Reply Per 24. april 2012 at 21:13

  Pas nu på … ikke starte for hårdt op 😉
  Fortsat god fornøjelse med genoptagelsen 🙂
  Er selv startet – meget forsigtig – op igen her i 2012 😉

  • Reply Catarina 25. april 2012 at 06:44

   @Per – Jeg passer på, men gør det på samme måde som i 06, det virkede, så mon ikke et osse gør det nu. 🙂

   Held og lykke med din opstart. Det er nu fedt at være i gang igen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.