Gentagelse

24. april 2012

Jeg kunne sagtens skrive et indlæg nøjagtig magen til det i går, for efter mit morgenløb, som forløb super godt (jeg gik nemlig slet ikke en eneste gang på de i alt 4,54 km) ligger mit løbetøj, efter en tur først den ene maskine, derefter i den anden, nu atter klar i bryggerset, for morgendagen byder, endnu engang på en omgang morgenløb inden arbejdet kalder.

Vejret må nu godt blive lige så smukt som i morges, men lige nu tvivler jeg, for her tisser det ned. Men hvis det er sådan det er kl. 5:30, ja så må jeg tage det med. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply FruE 24. april 2012 at 20:02

  Sejt med morgenløb. Nu er du jo også morgenmenneske. Selv er mullerne helt døde så tidligt på døgnet. Godt løb og pas på dig. Ikke noget med skader 🙂

  • Reply Catarina 25. april 2012 at 06:43

   @FruE – Er ikke vild med at skulle ud om morgenen, men det er fedt når først jeg er afsted og så er det overstået. 🙂

   Nej skader, det kan vi ikke li’ 😀

 • Reply Per 24. april 2012 at 21:13

  Pas nu på … ikke starte for hårdt op 😉
  Fortsat god fornøjelse med genoptagelsen 🙂
  Er selv startet – meget forsigtig – op igen her i 2012 😉

  • Reply Catarina 25. april 2012 at 06:44

   @Per – Jeg passer på, men gør det på samme måde som i 06, det virkede, så mon ikke et osse gør det nu. 🙂

   Held og lykke med din opstart. Det er nu fedt at være i gang igen. 🙂

  Skriv en kommentar