Menu
Hverdagen

Satsede på “sol og medvind kl. 12:45”

Sønnike fyldte jo 18 her først på måneden og allerede d. 26. januar startede han med kørekortteori. Med sådan en start følger også lægebesøg, hvor en lægeerklæring skal udstedes, hvilket han også fik. Den blev så, sammen med andre udfyldte papire afleveret til kørelæren som så sendte den til politiet til godkendelse. Og det er så her at sagen begynder at trække ud, for han blev ikke godkendt af politiet, da der i lægeerklæringen står, at han i 2008 besvimede i skolen, og det kunne de ikke lige acceptere uden videre. Papirerne blev sendt videre til embedslægen, som så skulle tage stilling. Og før end at han er godkendt derfra kunne han ikke tage teoriprøven. Vente vente.

Efter 1½ uge, uden at hverken han eller kørelæren havde hørt noget, ringede jeg til embedslægen kun får at vide, at de er ved at få nyt EDB system og derfor ikke har kunne klare nogen sager, men midt i den næste uge, skulle det være oppe igen og jeg kunne så ringe igen. Jeg ringer og får at vide at systemet ikke køre rigtigt men at lægerne nu er begyndt at tage sagerne fra en ende af, da de ikke mente, at de kan udskyde det mere. Endelig.

Efter endnu 1½ uges ventetid, får Sønnike endelig besked fra kørelæren, at han nu er er godkendt, men at han ikke kan komme til teori før end at vi fået papirerne. Heldigvis er de i postkassen den efterfølgende dag, torsdag d. 12. april, og nu går det hurtigt. Kørelæren får en tid til teoriprøve d. 16. april, som han (selvffølgelig) består og i dag kl. 12:45 sad jeg med krydsede fingre og ønskede mig sol og medvind, for nu var det tid til køreprøve.

Kl. 13:05 tikkede der en SMS ind fra Sønnike, at han havde bestået. YES!!

For filan et træls forløb, men hvor er jeg stolt af Sønnike, som ikke har ladet sig slå ud af de komplikationer som har trukket det hele i langdrag, og udsat hans erhvervelse af kørekortet med 3 uger.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    26. april 2012 at 16:32