Klar igen

27. april 2012

I går var jeg nød til at aflyse min løbeaftale med min løbemakker, da min mave lavede knuder, og det er ikke det fedeste at løbe med, vi har dog alleredet lavet en ny aftale i næste uge. Men her til morgen var den klar igen, og morgenstundens løbetur blev smuk, med sol og meget lidt vind. Skønt!

Nu er jeg snart klar til en meget kort arbejdsdag og derefter en weekend, som er mere end velkommen, for lige for tiden er der rigeligt at se til rent job medsigt.

Nu er det tid til en rugbrød med ost og en kop rygendende var te. 🙂

Ha’ en god morgenstund.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar