Menu
Hverdagen / Motion

Klar igen

I går var jeg nød til at aflyse min løbeaftale med min løbemakker, da min mave lavede knuder, og det er ikke det fedeste at løbe med, vi har dog alleredet lavet en ny aftale i næste uge. Men her til morgen var den klar igen, og morgenstundens løbetur blev smuk, med sol og meget lidt vind. Skønt!

Nu er jeg snart klar til en meget kort arbejdsdag og derefter en weekend, som er mere end velkommen, for lige for tiden er der rigeligt at se til rent job medsigt.

Nu er det tid til en rugbrød med ost og en kop rygendende var te. 🙂

Ha’ en god morgenstund.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar