Lidt godt til haven

27. april 2012

Vores plæne er ikke en af de der super velplejede golfagtige af slagsen. Slet ikke. Og det skal den heller ikke være. Jeg vil tror, at vi har mere mos end græs, men den er bød og lækker at gå på med bare tær, og det holder jeg jo rigtigt meget af. Men når det så er sagt, synes jeg nu alligevel at den skal have lidt ekstra at leve af, så derfor er jeg nu klar med 40 kg. guf. Guf som her altså er kalk og gødning.

Weekenden er skudt i gang og jeg er trukket i havetøjet og om lidt går jeg igang med at sprede det hele ud. Jeg kommer sikker til at slå græsset mere end sædvaneligt, men skidt pyt, det går nu nok.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 27. april 2012 at 20:41

  Min have ville være glad for sådan en som dig 🙂

  God weekend.

  • Reply Catarina 28. april 2012 at 05:33

   @FruE – Jeg tror også min er glad for mig lige nu. 🙂

   I må også have en god weekend. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.