Lidt godt til haven

27. april 2012

Vores plæne er ikke en af de der super velplejede golfagtige af slagsen. Slet ikke. Og det skal den heller ikke være. Jeg vil tror, at vi har mere mos end græs, men den er bød og lækker at gå på med bare tær, og det holder jeg jo rigtigt meget af. Men når det så er sagt, synes jeg nu alligevel at den skal have lidt ekstra at leve af, så derfor er jeg nu klar med 40 kg. guf. Guf som her altså er kalk og gødning.

Weekenden er skudt i gang og jeg er trukket i havetøjet og om lidt går jeg igang med at sprede det hele ud. Jeg kommer sikker til at slå græsset mere end sædvaneligt, men skidt pyt, det går nu nok.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply FruE 27. april 2012 at 20:41

  Min have ville være glad for sådan en som dig 🙂

  God weekend.

  • Reply Catarina 28. april 2012 at 05:33

   @FruE – Jeg tror også min er glad for mig lige nu. 🙂

   I må også have en god weekend. 🙂

  Skriv en kommentar