Menu
Hverdagen

Kl. 05:30 er for tidligt for mig, også selvom jeg egentlig er et morgenmenneske

Søren skulle tidligt op. Meget tidligt. For denne weekend og den kommende uge står den på arbejde i Riga. Lige nu er han på vej til Billund og jeg har fået kysset og krammet ham i rigelige mængder, så jeg tror at vi begge måske kan holde til han returnere igen torsdag aften, men også kun måske, for sådan noget kan man ikke få for meget af. ♥

Men lidt tidligt er det nu, så jeg tror jeg hopper under dynen igen. Bare lige et øjeblik.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    28. april 2012 at 07:19