Forlænget weekend, lige om lidt

3. maj 2012

20120503-072750.jpg

Ugen er gået fantastisk hurtigt og lige om lidt er det atter weekend, jeg glæder mig til den, for min søde Søren kommer hjem allerede omkring midnat i dag. Det bliver skønt at holde lidt hyggestunder med ham. Sønnike har allerede weekend nu, da alle lærere på skolen har kursusdag. Det klager han bestemt ikke over, men det ville jeg nok heller ikke selv hvis jeg var ham.

Jeg vil nyde min solskinstorsdag og at weekenden er inde for rækkeviedde, en weekend som bliver fyldt af dem jeg holder af og gode oplevelser.

Må din torsdag blive fuld af alt havd du ønsker. 🙂




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar