Forlænget weekend, lige om lidt

3. maj 2012

20120503-072750.jpg

Ugen er gået fantastisk hurtigt og lige om lidt er det atter weekend, jeg glæder mig til den, for min søde Søren kommer hjem allerede omkring midnat i dag. Det bliver skønt at holde lidt hyggestunder med ham. Sønnike har allerede weekend nu, da alle lærere på skolen har kursusdag. Det klager han bestemt ikke over, men det ville jeg nok heller ikke selv hvis jeg var ham.

Jeg vil nyde min solskinstorsdag og at weekenden er inde for rækkeviedde, en weekend som bliver fyldt af dem jeg holder af og gode oplevelser.

Må din torsdag blive fuld af alt havd du ønsker. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.