Menu
Motion

Hep hep – så virker mit løbe ur skimsme igen

For noget tid siden havde jeg ret så meget bøvl med mit løbeur og valgte derfor at smide det hen i hjørnet, når det nu ikke ville som jeg ville. Derefter downloadede jeg en app fra Garmin, som automatisk smed mine træningstider op på mite site på Garmin. Appen har virkelig været en fornøjelse at bruge og på den måde, havde jeg også min teelefon med.

20120504-162745.jpg

I dag fandt jeg nu alligevel uret frem og prøvede alt igen, og pludselig ville det som jeg ville og alt passer og stemmer. Underligt at det sådan var på tværs i en periode, men skønt at det nu virker igen, for i starten af næste måned skal det nemlig med på en længere tur. En tur som ved ved vil tærre alt for meget på min telefons batteri hvis den skulle have GPS enheden tændt hele den tur.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • FruE
  5. maj 2012 at 23:04

  Fedt du fik det til, at virke igen. Her virker uret, men jeg kan ikke få min pc til, at parre med uret. Det når så langt, at nummeret står på både pc og ur, men så sker der nada. Nogle ideer?

  SVAR
  • Catarina
   6. maj 2012 at 06:23

   @FruE – Jeg ville nok afinstallere ant, genstariet computeren og installere ant igen, for at se om det er det ville hjælpe. Men det kan være at du allerede har prøvet det?

   SVAR

Skriv en kommentar